Ons zorgaanbod

“XORG biedt zorg aan de mens. Jong tot oud. “

XORG is een kleinschalige zorginstelling en levert gepersonaliseerde zorg aan een brede doelgroep, werkt Matched-care en gaat uit van de positieve gezondheidszorg. Binnen de zorg van XORG ligt de focus op Preventie & (door-) Ontwikkeling tot zelfredzaamheid, om het individu op de manier die bij hem of haar past, weer in eigen kracht te zetten, waardoor het individu zo optimaal mogelijk kan meedraaien in de maatschappij, als eigen regisseur.

Bij XORG wordt zorg geboden in de vorm van zowel individuele- , als  groeps- behandeling, begeleiding en ondersteuning op basis van de 13 domeinen van de Zelfredzaamheid-Matrix. XORG biedt onder andere zorg aan binnen de onderstaande leefgebieden.

Wat is XORG?

De XORG  groep is ‘de som der delen’, een compact model waarbij diverse disciplines (Delen) ‘binnenshuis’ met elkaar in verbinding staan en tot een bredere expertise kunnen komen (de Som). XORG is in deze, de zelfstandige zorginstelling, die de regiehouder is binnen de XORG Groep.

Hierdoor kan er gewerkt worden via ‘korte lijntjes’, die zorgen voor efficiëntie in tijd en communicatie; waardoor er meer tijd is voor zorg en minder plaats is voor ruis binnen de communicatie.

“Overzicht voor de cliënt is een van onze eerste basisvoorwaarden binnen het traject. Meer zorg, minder mensen.”

Netwerk

XORG groep heeft een breed netwerk van en samenwerkingsverbanden met scholen, zorginstellingen, artsen, ziekenhuizen, paramedici, die allemaal direct of indirect deel uitmaken van XORG groep: het platform van XORG.

XORG is de zorginstelling en regiehouder en staat voor: Bridging & Bonding.

XORG groep is geregistreerd en/of lid van:

Dit zeggen onze clienten over ons:

Op zoek naar de juiste zorg?

Meld je nu aan en kom in contact met een matching medewerker van XORG.