PGB-zorg bij Xorg: Persoonsgebonden Budget voor Gepersonaliseerde Zorg

Ben jij benieuwd waar je naar toe kunt met een persoonsgebonden budget (PGB)? Of wil je weten hoe Xorg jou kunt ondersteunen bij PGB?

Met een PGB heb je de vrijheid om zelf jouw zorgverlener te kiezen en de regie te hebben over jouw zorgtraject.

Ontdek de voordelen van PGB-ondersteuning bij Xorg. Of je al een PGB hebt of er een wilt aanvragen, wij helpen je bij het regelen van jouw zorg. Ook ondersteunen we bij het omzetten van reguliere zorg naar PGB. Lees verder en neem de regie over jouw zorg in eigen handen. Op deze pagina vertellen we je er alles over!

PGB-ondersteuning bij XORG

Bij XORG begrijpen we dat het hebben van een Persoonsgebonden Budget (PGB) een belangrijke rol kan spelen bij het verkrijgen van de juiste zorg. Of je nu al een PGB hebt of overweegt er een aan te vragen, wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vormgeven van jouw zorg op maat. Ons ervaren team van professionals helpt je niet alleen bij het praktische regelen van je zorg met behulp van het PGB, maar we bieden ook begeleiding bij het omzetten van Zorg in Natura naar PGB.

  • Keuzevrijheid:

    Met een PGB heb je de vrijheid om zelf je zorgverlener te kiezen. Bij XORG geloven we in de kracht van persoonlijke match met jouw zorgverlener en zorgen ervoor dat je de juiste zorgverlener krijgt die bij jou past.

  • Persoonlijke ondersteuning:

    Bij XORG staan ervaren, gecertificeerde professionals met diverse  achtergronden in de hulpverlening. Ze begrijpen de complexiteit van psychologische en sociale problematiek en bieden op maat gemaakte zorgplannen die aansluiten bij jouw behoeften.

PGB-ondersteuning op maat

Bij XORG geloven we in de kracht van individuele regie over zorg. Met een PGB kun je zelf bepalen welke zorgverleners je wilt inschakelen en op welke manier je de zorg wilt ontvangen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden en adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het vinden van geschikte zorgverleners, het opstellen van een zorgplan of het uitzetten van een zorgtraject, wij zijn er om je te ondersteunen op elk gebied. Samen zorgen we ervoor dat jouw PGB optimaal aansluit bij jouw zorgbehoeften.

PGB-ondersteuning-zuid-limburg

Omzetten van reguliere zorg naar PGB

Heb je momenteel zorg in natura (ZIN) en overweeg je de overstap naar een PGB? Ook daar kunnen we je bij helpen. Onze professionals hebben uitgebreide kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten bij het omzetten van zorg in natura naar PGB. We zorgen voor een soepele overgang en ondersteunen je bij het zelf aanvragen van een WLZ-indicatie, indien nodig. Samen bekijken we welke zorgvorm het beste bij jou past, conform richtlijnen van het desbetreffende zorgkantoor.

Op zoek naar de juiste zorg met PGB?

Neem vandaag nog contact op met Xorg voor meer informatie over PGB-ondersteuning en ontdek hoe we samen kunnen werken aan jouw persoonlijke zorgplan.

XORG groep is geregistreerd en/of lid van: