Xusic

Stel, je bent bent vastgelopen als (jong)volwassene met een psychische beperking, die er voor zorgt dat je helemaal vastloopt in het leven. Misschien gestopt met school, geen werk, en geen noemenswaardige sociale activiteiten.  Je komt bijna niet meer buiten, en leeft meer ’s nachts dan overdag.  Een nieuwe studie of (vrijwilligers)werk is een stap te ver, want daarvoor ontbreekt het je op dit moment echt aan zelfvertrouwen… Eigenlijk zou je dus weer iets te doen moeten hebben, een activiteit die er voor zorgt dat je andere mensen tegenkomt, en waarvoor je je bed en je huis uit kunt komen.

Waar je je ding in kwijt kunt, is muziek. Je zingt, bespeelt een instrument, of schrijft zelfs je eigen liedjes. Zou het niet fijn zijn als er een plek zou zijn waar je die passie ongedwongen met anderen kunt delen?

Natuurlijk draait het bij XORG XUSIC niet alleen om muziek maken. Activiteiten zijn ook schoonmaken, controleren, repareren en meer van dat soort dingen die je in elk bedrijf tegenkomt. Maar heb je dat af en wil je samen met anderen (of misschien alleen) muziek maken, dan zijn al onze faciliteiten beschikbaar.  Toetsen, drums, gitaar, zang, alles is mogelijk.  En aangezien de drukte ’s avonds is, is het overdag een prikkelarme omgeving, waarin je gewoon jezelf kunt zijn.

Uiteindelijk zou je zelfs bij ons op het podium kunnen staan, en jouw talenten uitdragen naar anderen.

Tarieven
Mocht u niet in aanmerking komen voor een indicatie en toch graag gebruik maken van deze mooie vorm van therapie, neem dan even contact met ons op

Op zoek naar hulp bij dagbesteding?

Meld je nu aan en kom in contact met een matching medewerker van XORG.

XORG groep is geregistreerd en/of lid van: