Dagbesteding

De stap naar regulier werk nog te hoog?

Wil je wel je arbeidsvaardigheden (door-)ontwikkelen en werkervaring opdoen, maar kom je hier niet aan toe? Dan kan XORG jou ondersteunen tot een laagdrempelige dagbesteding in de vorm van creatieve, bewegings- en arbeidsmatige invulling van de dag.

De daginvulling levert niet alleen arbeidsvaardigheden of werkervaring op, maar levert ook een bijdrage aan de structuur, dag- nacht ritme, sociale contacten, opdoen van sociale en communicatieve vaardigheden.

Tijdens de intake wordt er er niet alleen gekeken waar jij de ondersteuning bij nodig hebt, maar worden elkaars verantwoordelijkheden besproken en of er een match is. Dit geldt ook voor de dagbesteding die moet matchen bij jouw mogelijkheden en interesse. Mocht de passende vorm van dagbesteding niet bij jou passen, dan wordt er middels het netwerk van XORG, samen met jou, gekeken welke dagbesteding bij jou past. Waar jij jouw steentje kan bijdragen aan de maatschappij.

Ons team dagbesteding heeft minimaal een (sociaal-) zorggerelateerde certificatie en voeren hierbij hun eigen extra specialisatie toe in de vorm van dagbesteding.

XORG biedt de volgende dagbesteding:

Tarieven
Mocht u niet in aanmerking komen voor eenĀ indicatie en toch graag gebruik maken van deze mooie vorm van therapie, neem dan evenĀ contact met ons op

Op zoek naar hulp bij dagbesteding?

Meld je nu aan en kom in contact met een matching medewerker van XORG.

XORG groep is geregistreerd en/of lid van: