Skip to main content

Vestigingen

Bij XORG werken we nauw samen met verschillende gemeenten in Zuid- en Midden-Limburg en Heuvelland, waaronder Maastricht, Sittard, Beek, Meerssen, Geleen, Margraten, Eijsden, Vaals, Gulpen, Roermond, Maasgouw, Roerdalen en omliggende gemeenten. Dankzij deze samenwerking bieden wij zorg op maat die perfect aansluit op de behoeften van cliënten met een WLZ-indicatie.

Wat XORG onderscheidt, is onze sterke focus op multidisciplinaire samenwerking. We werken samen met een breed netwerk van scholen, zorginstellingen, zorgbemiddelaars, artsen, therapeuten, ziekenhuizen, en paramedici in zowel Zuid- als Midden-Limburg en Heuvelland. Deze partners spelen een cruciale rol in het leveren van zorg die volledig is afgestemd op de specifieke behoeften van elke cliënt.

Onze samenwerkingen omvatten diverse disciplines binnen de zorg, zoals psychiaters, (GZ-)psychologen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, huisartsen, diëtisten, (ortho-)pedagogen, verpleegkundigen, en andere zorgprofessionals. Door deze integrale aanpak kunnen wij onze cliënten optimale ondersteuning bieden, variërend van individuele begeleiding en ambulante begeleiding tot begeleiding thuis.

Bij XORG staan kwaliteit, professionaliteit, en betrokkenheid centraal. Wij geloven dat samenwerking met deze diverse disciplines essentieel is om zorg te bieden die onze cliënten verdienen. Of je nu doorverwijzer bent of cliënt, bij XORG ben je verzekerd van een zorgtraject dat volledig op maat is gemaakt, met de juiste expertise voor elke zorgvraag.

Wij verwelkomen graag nieuwe cliënten en doorverwijzers om samen te werken aan de best mogelijke zorg in Zuid- en Midden-Limburg en Heuvelland, inclusief Roermond, Maasgouw, en Roerdalen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen ondersteunen!