31 Maart 2020, XORG Maastricht

Betreft: Officiële, RIVM goedgekeurde KN95 mondmaskers en Chirurgenmaskers in voorraad.

UPDATE: ER IS GEEN VOORRAAD MEER!

Beste collega’s, netwerkpartners, ketenpartners,

 

In deze tijd dient men gebruik te maken van elkaar: Bridging & Bonding.

Hetgeen behoort tot een van de ingrediënten van XORG. In de tussentijd heeft XORG zoveel als mogelijk ervaringen/actualiteiten gedeeld en uitgewisseld met zijnde netwerk over het Coronavirus en kan zodoende met ingang van vandaag d.d. 31 maart 2020 helpen/bemiddelen bij het leveren van mondmaskers (tegen kostprijs opgesteld door originele verkoper).

  • KN95 mondmasker (GB2626-2006) met 1% meer dekking dan de FFP2!
  • Chirurgen maskers (3-laags, met elastiek!)

*incl. RIVM verklaring en GB2626-2006 (voldoet aan EN-149 2001) kwaliteitscertificaat)

Voor XORG behoren ‘kwaliteit en betrouwbaarheid’ tot de belangrijkste pijlers binnen het DNA van de organisatie.  XORG staat achter dit product. Bedrijven en organisaties in specifieke sectoren (Zorg, Justitie etc.) hebben voorrang.

Het product

Op dit moment bieden wij de mogelijkheid om twee type producten te bestellen:

  • Mondneusmasker KN95 – GB2626-2006, voldoen aan Europese norm EN-149 2001)
  • zgn 3- laags Chirurgenmaskers (met elastiek!)

Kwaliteit

Het gaat hier om een gecertificeerd en gekwalificeerd product. Voorzien van verklaring door het RIVM en verklaring Inspectie mondkapjes. Bij de orderbevestiging ontvangt u tevens de bijbehorende verklaringen/ kwaliteitscertificaten, dus geen sprake van de producten vanuit de eerdere terugroepactie.

De maskers zijn op aanvraag te bestellen en bieden op dit moment ter preventie (verspreiding) Coronavirus, voldoende bescherming voor U en/of voor de ander(en). Tevens heeft het Mondneusmasker KN95, 1% meer dekking dan FFP2) . Zie onderstaand de vergelijkingstabel voor de verschillen in normering.

Mondneusmasker KN95

Levering

Momenteel is er een levertijd variërend van ca. 1 à 2 weken. Afhankelijk van de grootte van de bestelling, zal er altijd al een deel eerder dan 1 week geleverd kunnen worden. Eenmaal de order besteld, dan garantie dat het product u zal treffen binnen ca. 1 à 2 weken.

Minimale order > 500 pcs.

*Er is op dit moment geen maximale order! Grote orders zijn ook mogelijk!

Collectieve order?

Tevens is het mogelijk om een order te doen met meerdere partijen tegelijk, graag horen wij dan om welke organisaties het gaat, maar het wordt dan gewoon 1 factuur. Tenzij iedere order (per koper) voldoet aan het minimaal aantal stuks, zijn gespreide facturen mogelijk. Hierover is overleg mogelijk.

Delen

Het delen van deze informatie is toegestaan, mits deze wordt gebruikt voor goede doeluiteinden.

Aanvraag & Contact

De aanvraag verloopt uitsluitend via ons. Voor meer meer/ overige info neem contact op per mail of per telefoon:

Per mail

Per telefoon

 

*Moge het duidelijk zijn dat XORG een (gecontracteerde) zorgaanbieder is en geen leverancier is van producten waaronder mondmaskers vallen.